Monipuoliset remontointipalvelut Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Espoon Kaluste ja Rakennus Oy tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat remontointipalvelut yksityisille ja yrityksille sekä taloyhtiöille. Palvelualueeseemme kuuluu Espoo ja muu pääkaupunkiseutu ja Uusimaa. Teemme niin huoneisto- kuin toimitilaremonttejakin. Hoidamme osaavasti sekä pintaremontit että haasteelliset muutostyöt.

 

Haluamme tarjota asiakkaillemme joustavaa ja vaivatonta palvelua. Saat kaikki remontointiin liittyvät palvelut kätevästi meiltä – saman katon alta.

 

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista remonttia tarvitset!

Kauniit ja siistit kylpyhuoneet ja saunat

Kylpyhuone- ja saunaremontti on aina haastava projekti, joten ammattilaisen apua kannattaa käyttää jo suunnitteluvaiheessa. Tutustumme remontoinnin kohteisiimme aina huolella. Näin pystymme suunnittelemaan tarkasti yksittäiset työvaiheet ja etenemään niiden mukaan. Meille asiakkaan toiveet ja näkemykset ovat tärkeitä, joten meille voit vapaasti kertoa, minkälaisen kylpyhuoneen ja saunan sinä haluat.

 

Märkätilaremontit vaativat sekä osaavuutta että tarkkuutta. Vedeneristykset täytyy tehdä asiantuntevasti, jotta minkäänlaisia kosteusvahinkoja ei pääse syntymään.

Me tiedämme, kuinka märkätila kuuluu rakentaa oikein ja niin, että se on omistajalleen turvallinen ja pitkäikäinen sijoitus. Kauttamme saat purku- ja laatoitustyöt sekä kaikki muut tarvittavat työvaiheet ja tarvikkeet luotettavasti tehtyinä.

 

Rautaisen ammattitaitomme lisäksi meillä on myös esteettistä silmää. Ehdotamme mielellämme esimerkiksi erilaisia valaistusratkaisuja, joilla saamme kodikasta tunnelmaa saunaan. Meille on tärkeää tehdä kylpyhuoneestasi ja saunastasi kaunis paikka, jossa viihdyt.

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinun unelmiesi kylpyhuone ja sauna.

Meiltä saat laadukkaat keittiöt sekä muut kalusteet

Keittiö on ehkäpä kotisi tärkein ja eniten käytetty tila, siksi sen suunnitteluun on hyvä panostaa. Keittiön suunnittelu ei välttämättä ole niin helppoa kuin uskoisi, ja siksi ammattilaisen apua on hyvä käyttää. Näin saat keittiöstäsi toimivan ja juuri sinun käyttötarpeitasi vastaavan. Teemme keittiöremontit kokonaisvaltaisesti, alusta loppuun asti.

 

Primokeittiöt kuuluu osana Espoon Kaluste ja Rakennus Oy:hyn. Kun olet uusimassa keittiötä tai muita kodin kiintokalusteita, palvelemme sinua mielellämme. Primokeittiöt edustaa suomalaista laatutyötä. Valmistamme kalusteet mittojen mukaan keittiöihin, kylpyhuoneisiin ja muihin kodin tiloihin.

Lisätietoja Primokeittiöistä