Uudisrakentamisen ammattilainen palvelee Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Jo vuodesta 2008 toiminut rakennusliike Espoon Kaluste ja Rakennus Oy on uudisrakentamisen rautainen ammattilainen. Palvelemme joustavasti Espoossa sekä muun pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella. Olemme vuosien saatossa tehneet mitä erilaisimpia uudiskohteita, kuten:

1

  • toimitsijakoppeja

  • autokatoksia

  • hallilaajennuksia

  • golf-klubitalon

  • täysin avaimet käteen -omakotitaloprojektin.

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaiseen uudisrakentamiseen tarvitset ammattilaisen osaavaa panosta! Palvelemme asiakaslähtöisesti yksityisiä ja yrityksiä sekä taloyhtiöitä.

 

Meiltä saat myös kattavat remontointipalvelut. Remontoimme niin kylpyhuoneet ja saunat kuin kaiken kokoiset keittiötkin. Meiltä saat palvelua nopeallakin aikataululla.

Onko haaveissasi rakentaa omakotitalo?

Jos sinun haaveesi on rakennuttaa omakotitalo, olemme mielellämme yhteistyökumppani projektissasi. Voimme avustaa sinua jo tontin hankintavaiheessa. Meidän kokemustamme rakentamisesta on hyvä hyödyntää, kun kartoitetaan eri tonttivaihtoehtoehtojen rakennettavuutta. Pystymme punnitsemaan jo alustavasti perustuskustannuksia eri vaihtoehtojen välillä.

 

Tontin hankinnan jälkeen yrityksemme voi hoitaa kaiken tarvittavan, kuten liittymien, lupien, katselmuksien ja suunnitelmien hankinnat.

Itse uudisrakentamisen toteutamme pitkää työkokemustamme käyttäen ja kustannustehokkaisiin ratkaisuihin panostaen. Suosimme aina korkealaatuisia ja kestäviä materiaaleja, jotka takaavat mitä parhaimman lopputuloksen. Meillä on käytössämme ajanmukaiset työvälineet, jotka takaavat sujuvat työskentelyn myös haasteellisissa kohteissa.

 

Kaikki uudisrakentamisen projektit toteutamme vastuullisesti, työturvallisuusmääräyksiä tarkoin noudattaen.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Yhteystiedot

Helppoa ja kokonaisvaltaista avaimet käteen -palvelua

Talokuvake

Viimeistelty työnjälki

Sekä remontoinnin että uudisrakentamisen projekteissa panostamme aina viimeisteltyyn työnjälkeen.

Suunnittelukuvake

Ilmainen suunnittelukäynti

Meiltä voit tilata ilmaisen suunnittelukäynnin. Suunnittelemme mielellämme kanssasi niin remontit kuin uudisrakentamisen projektitkin.

Avaimet käteen -kuvake

Avaimet käteen -palvelua

Halutessasi saat meiltä kaiken yhdellä sopimuksella, avaimet käteen -palveluna.